onsdag 14 november 2007

Varför lyssnar aldrig någon?

En annan färgvariant


Här ges minsann svar på det här brevet. Det går inte med ord beskriva hur mycket jag avskyr dessa förljugna lammpedofiler. Det smids en plan till religionskrig. Återkommer om det.


From: assistant@responsecenters.org
Sent: Tuesday, November 13, 2007 5:03:13 AM
Reply-to: assistant@responsecenters.org
To: theresias.lidbom@hotmail.com

Hej Theresias!

Mitt namn är Lennart Swartz. Tack för att Du besökte hemsidan www.gudalskardig.com

Du har skrivit på hemsidan att Du vill överlämna Ditt liv på nytt till Jesus och att Du tidigare tagit emot Jesus som din frälsare, jag är glad över att Du gjort det valet. Detta är det viktigaste beslut Du gjort i Ditt liv.

Nu när Du överlämnat Ditt liv på nytt till Jesus, hur vill Du beskriva din relation med Jesus?

Vad har varit det svåraste med i Ditt liv när Du vandrat med Gud?
Har Du några frågor om din relation med Gud, eller vad Ditt nästa steg skall bli?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, där fick du minsann svar på tal. Skönt att Lennart har humor han med. Det känns som att han redan vunnit "kriget".

Anonym sa...

Åh herrregud. Alla religösa tokar kör samma jävla stuk som mupparna i scientologi "kyrkan". Dom ignorerar alla försök till rationella och faktabaserade argument (och förolämpningar också för den delen) och bara fortsätter mala på med sitt säljsnack utan att ens antyda att dom hört dig. Såna människor vill man ju gärna umgås med...verkligen.
Ser fram emot din respons till hans hjärntvättade svar.

Anonym sa...

...Eller så försökte han inte "sälja" ett skit, utan ville irritera läsaren lika mycket som han själv blivit irriterad över att behöva läsa ytterligare ett brev på kiss och bajs nivå.

Anonym sa...

Klart han säljer!! "Vi är alla guds barn"...eller så lever inte killen som han lär, vilket inte vore första gången när det gäller en religiös frossrunkare.

Anonym sa...

Okej, vi säger att han säljer en produkt då. Men du kan inte påstå att Theresias försöker göra samma sak och han i det här sammanhanget är lika hjärntvättad.

För det är ju som att se två dammsugsförsäljare försöka sälja dammsugspåsar till varandra, förmodligen kommer varken Lennart eller Theresias att ändra sina åsikter pga den andres skit.

Theresias kommer att fortsätta skicka brev om kuksugeri, Lennart svarar väl på sitt sätt. Skulle L mot förmodan bli upprörd över att barnsligheterna fortsätter när det är tydligt att det hela kommer att fortsätta i samma spår, har då Theresias vunnit sin lilla fajt?

spännande spännande, f5:ar febrilt!!!!!

Anonym sa...

Jag kanske var lite otydlig. det var gentemot religöse Lelle jag var skeptisk. Theresias "fights the good fight".

Aphexan sa...

Haha! Så ska dom tas. ;)
Som min egen spekulation om svaret tror jag helt enkelt att Lennart bara skrivit den där texten en gång, men lik förbannat har den hamnat i flertalet mailboxar... Autosvar, någon?
Jag chattade en gång på nån kyrklig/jehovas/nånting-chat och sa att jag tänkte ta livet av mig och det enda som kunde stoppa mig var gud, det var förjävla spännande att se deras reaktioner i det läget, när dom lika väl som jag visste att gud inte skulle göra ett piss men ändå försökte få mig att tro att han skulle det. Att dom ens tog mig på allvar var illa nog bara det... Hursomhelst! Jag ser fram emot fortsättningen på kriget!