fredag 23 november 2007

Vad jag söker hos en kvinna

Man ska alltid mäta innan man tar med sig den hem


Jag avskyr kvinnor. Hur de pratar, lever och går. Avskyn sträcker sig egentligen över alla ras och könsbarriärer. Kvinnor komplicerar dock det hela, jag vill ha dem och jag avskyr över allt annat min dragning till dem. Dragningen är inget mer än ett billigt störningsmoment i min stadiga marsch mot världsherravälde, hegemoni och den slutgiltiga undergången. Det finns ingen tid för sådant tjafs. Onani fungerar till en gräns sedan kräver ormen sitt offer. Det är en sådan tidpunkt nu. Jag behöver en kvinna att primörpensla mitt kladdiga genmaterial på. Den skoningslösa ormen hotar och kräver en kanvas.

Det har egentligen inte varit några problem att tömma målarpytsen då och då men oregelbundenheten börjar bli opraktisk. Vad söker jag då hos en framtida mer regelbunden kandidat? Hon bör vara ren men tycka om att bli smutsig, finna skönhet i förnedrande smärta och naturligtvis vara lydig. Tyvärr är mina mest fruktsamma jaktmarker otillgängliga efter en livstidsportning från Filadelfiakyrkan och jag blir mer och mer desperat medan ormens väsande växer sig starkare och starkare.

Det mest avskyvärda alternativet är Internet. Det är som att dyka ner med huvudet före i en tunna med fiskrens och bajs. Bara att hålla för näsan. Ormen kräver det.

12 kommentarer:

Daniel Wenndahl sa...

Av någon egendomlig anledning finner jag din blogg mycket roande. Trots min svåra homosexualitet.

Theresias Lidbom sa...

Allting är svårt. Tro inte att du är speciell på något vis.

Calle P sa...

OK, keep me posted. Med dina personlighetsdrag tar man väl helst kvinnor med våld i ett buskage med sann glädje

Anonym sa...

"Internet dating. The odds are good but the goods are odd". Något som din blogg illustrerar rätt väl

Anonym sa...

Din blogg är väldigt underhållande

Adam sa...

Jag gissar att du läst en del Sture Dahlström? Din blogg är klart intressant, ska bli kul att se vart den leder.

David sa...

Själv tycker jag att bloggen är väldigt "Palahniuk" - får nog den associationen i och med profilbilden också (påminner om Rant- och Choke-omslagen).

Anonym sa...

Njaaee, för mig förs tankarna hellre till Palahniuk's "Guts" http://www.seizureandy.com/stuff/guts.html

Anonym sa...

när jag var i tonåren lämnade en anonym avsändare ett vykort i min brevlåda, det var inte adresserat eller frankerat men det innehöll ett recept på en maträtt. vykortet pryddes av just din profilbild, med en ditmålad droppe under kuken. i samband med att jag av en ren slump hittar din blogg och läser dina sjuka ord, ryser jag och genast blir jag fjorton igen, och undrar vem det egentligen var som la det där vykortet i just min brevlåda.

Theresias Lidbom sa...

Kan ha varit jag. Vad var det för recept och geografisk plats?

Anonym sa...

pasta och göteborg, just det, det var signerat "din hemliga beundrare", men det skulle ju aldrig du skriva. kanske var det menat till min mor. är du en man eller kvinna?

Theresias Lidbom sa...

Nej det var inte jag. Och ge fan i din mors kukar. Fy fan!