tisdag 16 oktober 2007

Världens dummaste yrkerskårTänk er att vakna, lite trött slänga av sig täcket för att upptäcka att er underlivsregionen ligger i en intorkad pöl av blod. Föreställ er det.
Nåväl. Daghemmet med all dess lässvårigheter och fläskhängig personal cirkulerar likt ett mikrokosmos vidare i ovisshetens rymd. Jag börjar tycka riktigt illa om alla. Det finns inte en stol i personalrummet jag inte kladdat in med min egen sperma i hopp om att någon av de yngre personalsuggorna suger upp kladdet med osmos. En jungfrufödsel skulle vara roligt. Men icke. Det har varit en ond cirkel av tristess som till slut drev mig till en läkare.

Innan man skakar hand med någon form av auktoritet är det mycket viktigt att ta sig ordentligt på snoppen eller motsvarande. Det är ett effektivt trick för att snabbt bryta hierarkier och sätta sig själv i alpha-position.
- Jag har studerat medicin i sju år.
- Jo jo, men du luktar av min penis.

När jag väl etablerat dominans över läkarsuggan denna morgon var det dags att hämta det jag ville ha. Ett matvarukasse med piller, pulver och dekokter av mestadels vallmo-ursprung men även ett och annat amfetaminbaserat preparat. Kärringen blev naturligtvis nervös och pladdrade konstant när jag rabblade upp allsköns symptom som produkterna jag ville ha skulle bota.

Henner välvilja att pladdra mig till trygghet var missriktad. Hon hade inte riktigt förstått att hon var en lägre varelse än den hon sövde med sitt eviga tjat och konstlade nyfikenhet. Det hela blev tröttsamt och jag böjde mig fram och flåsade i hennes öra.
- Jag är oerhört kåt min lilla läkarprinsessa. Dina hängiga bröst kallar mig som Ufon till idioter, jag måste knulla dig, jag måste kulla dig....

Fem minuter senare hade jag en mindre bunt recept i handen och som en bonus hade hon slängt in lite östrogen för kemisk kastrering. Jag är naturligtvis inte dum nog att odla bröst men det kanske blandar sig väl med barnens fruktsoppa på Onsdag?

Femton minuter senare hade jag en konsumkasse full. Underhållning väntade och jag begav mig; riktning Skansen-akvariet.

Fortsättning följer......

1 kommentar:

Anonym sa...

Sjukt roligt...måste läsa ikapp..