söndag 28 oktober 2007

Fallucka

Gissa apparaten? Vinn självförakt!

Jag håller på att falla i den fälla jag kämpat så hårt för att inte falla i. Webbvansinne. Senaste dagen har jag funnit mig själv glädjas av besökare. Snart anordnas väl nördmöte och sexfest för samhällets självutnämnda dissidenter. En ormgrop av sjävlbekräftelse utan rot i någon form av ens närliggande verklighet. Det finns ingen tid för det här. Jag har en viktig uppgift. Imorgon måste jag passera ett psykologiskt nålsöga. Må hända världens största nål men ändock. Måndag alltså möte med en korrespondensdiplomerad psykolog, jag tar med mig kniven i fall att. Onsdag återvänder jag till Ekorren och planerar lära de grinande ynglen vad det innebär att vara en tjallare. Dessa utomordentligt korkade små snoriga idioter i sina förbannade overaller och färgglada gummistövlar. En sexåring överlever inte en dag på Norrtäljeanstalten, inte med en sådan utstyrsel. Dessutom tjallare, inte ens en halvtimme.

Jag känner ett visst mått avsky gentemot min egen person när jag smeker mig själv med härsken strömming och fantiserar om läppglans utblandat med galenskap och avföring. Men skammen är mindre än extasens löfte och jag fortsätter. Bära men antagligen brista.

4 kommentarer:

Nika sa...

Ingen aning. Liknar en halv assistent eller vad det nu kallades för det som mormor bakade med innan mixern kom.

Vad är det?

Juan sa...

En dammsugare?

Donna Lee sa...

Det är en köttkvarn för helvete. Man kan även göra äppelmos och annan skit i den, mala ner små barn eller vuxna människor som man först styckat till saftiga köttstycken.

K Ö T T K V A R N, KÖTTHUVVE!

Anonym sa...

Vem bryr sej om dej?