tisdag 30 oktober 2007

Vantar och vaselin

För ett stadigt grepp


Det är ett hor att planera. Tankarna flyger ömsom högt ömson lågt. En gammal flickvän jag inte vet om jag haft simmar förbi mellan synapserna och skrattar otvunget. Onani är det enda som hjälper så jag har tagit på mig vantarna. Det finns ett otrevligt källarhål på Sveavägen som månglar all möjlig oanvändbar och löjlig militärutrustning. Kuggar man väktarutbildningen fler än tre gånger får man rabatt. Jag kände ingen skuld när jag stal därifrån tidigare idag. Stjäla bör man annars dör man. Medan den självutnämnda dopade milisen stod och diskuterade metallval gällande knogjärn ryckte jag åt mig en teleskopbatong från under disken och stoppade i byxan.

Ingen utav russinpittarna reagerade ens utan fladdrade med blicken och skämdes. Åsynen av min batongkuk var en knytnäve i deras ihopfantiserade BMI. Jag kände mig nöjd och betalade för ett brandfarligt underställ. Nåja, ännu en dag har passerat. Efter onanin ska jag olja in spadbladet.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Jag skriver (och läser) hellre om träning än om din snopp och onani..

Älska Schulman sa...

Måste citera dig angående detta inlägg:
'Jag orkade inte läsa. Du är tråkig.'

/Hiro

Anonym sa...

AHAHA! En "tjej" som kallar sig för Tusse & bloggar via tjejsajten.se kan bespara sig sina dumma kommentarer i framtiden. Ska jag hjälpa dig hitta bloggar om träning? Vart på denna bloggen står där att innehållet är relaterat till träning?!

Dumhet ska bestraffas!!

Theresias Lidbom sa...

För det första: Onani är träning.

För det andra: Du döms att duscha kallt i fem veckor.