onsdag 24 oktober 2007

Tänk på barnen

Gruppvåldtäkt


Tyresö är fint om man vill ligga lågt. Tillräckligt med övergivna sommarstugor för att hitta någonstans att bo men ändå några steg från civilisation om man nu gillar sådant tjafs. Stugan jag brutit mig in i är en trevligt liten historia i mörkt trä med tallar och gran som skymmer insikten från några andra kamineldare. Hittade ett trådlöst nätverk lika vidöppet som Christer Björkmans rövhål och laddade genast ner Monstercocks 4 och spammade Feministiskt Initiativs hela styrelse med stillbilder från den kioskvältaren.

Den ruttna känslan efter all djävulskap försvann klockan 14:32 då jag insåg att världen behöver mig. Barnen behöver mig. Någon måste tala sanning för de små trots att de envist beter sig korkat och äter snor. Det var en bortglömd bok på en buskursbänk som fyllde mig med vitaliserande energi. Någon jävla ekorre som sprutar "vatten" på en liten misse handlade det lilla skitstinkande alstret om. Jag har sett en hel del dåliga eufemismer för spermafest a la japan i mina dagar men den här tog priset. Jag rev rasande sönder skiten medan några medväntande bildade en säkerhetzon.

- Om man nu skriver en bok om bukkake så kan man väl för fan stå för det, skrek jag till ett gloende krokrygg av manligt kön.

Ju större diametern till mina medväntare blev desto argare blev jag. Hur kan vuxna människor leva med skygglappar större än Karolina Lassbos blygdläppar. Livet är en plåga som belönas med döden! Det går åt helvete! Om inte deras ynkryggar till föräldrar säger det till dem vem gör då det? Jag ska komma tillbaka med våldsam kraft. Ingen pedagogfitta ska ge mig sparken och tro att de blir av med mig och ingen självdöende kärring ska sätta mig på något häkte.

Jag smider planer för brilljanta att nämnas men nu är jag hungrig. Skafferiet var bedrövligt tomt och endast några ledsna burkar bönor huserar på hyllorna. Det är ingen mat för ett rovdjur. Rovdjur behöver rådjur.

Jaktrapport imorgon.

1 kommentar:

Johnny sa...

"Hur kan vuxna människor leva med skygglappar större än Karolina Lassbos blygdläppar."

Menlöst burrigt inlägg men ack va roligt! :D