tisdag 23 oktober 2007

Övertydliga tecken - det går åt helvete

Grannsämja

Förvirringen är total. Det sprider sig en farsot i byggnaden jag kallar hem. Gårdagens hjältedåd har eventuellt satt igång ett skred av mördarbakterier bland hyresgästerna på min hemmaplan. En kärring som jag hade språkat tidigare på dagen dog på eftermiddagen. Vi stötte ihop i tvättstugan när jag försökte sparka ihop ett lakan som av nattlig pollution var så krispigt att det var som att sparka en knäckebrödsdörr.

I spermadammet som uppstod stod vi sedan och småpratade. En mycket obehaglig kärring som bröt på tyska och inte undrade om jag kunde "slicka av" golvet. Själv var hon ju så trind och handikappad att hon naturligtvis inte själv ville slicka av något golv. Gårdagens trauma gjorde att jag tog hennes pladder med god ton och nickade tillmötesgående samtidigt som jag kände ett geggigt äckel växa i mitt sinne. Dessutom kliade det så fruktansvärt i ljumsken.

När kärringen med stabbiga handrörelser demonstrerat hur man slickar av ett golv ordentligt försvann hon och jag vaknade för ett kort tag till liv. Det faktum att jag fått sparken och var en pedagog utan offer gjorde mig apatisk men jag fick en tillfällig injektion av ilska och greppade papper och penna. Jag satte upp lappen (bild ovan) på dörren till tvättstugan och lät det vara bra så. Jag mådde illa och ingen våldspornografi i världen skulle hindra mig från att ta en middagslur.

Någon timme senare vaknar jag av att det bankas något fruktanvärt på dörren. En korttjock och en långsmal polis möter mig med allvarliga blickar när jag öppnar dörren. Min yrvakna hjärna försökte processa frågor om någon tyskbrytande kärring och en tvättstuga.
- Vad i helvete är det egentligen fråga om, skrek jag till slut i desperation.

Kärringen hade dött visade det sig. Med en mopp i handen bredvid torkskåpet i tvättstugan. Den långsmala grisen fortsatte bladdra om något hotfullt meddelande som om kärringen nu var av vikt för rikets väl och ve. Någorlunda nöjda gick de sedan iväg med ett hotfullt löfte att de skulle komma tillbaka om de hade fler frågor. Det kliade i ljumsken och jag började fundera. Råttan från igår? Bakterier? Spridning? Analysera för i helvete, analysera. Rutten råtta, kliande i ljumsken, kärring dör, jag står på tur.

Jag ligger hellre med Sveriges Riksdag än låter mig gå under av något halvruttet djur så jag slet bestämt av mig kläder och for in i badrummet med en flaska Aceton och en tändare. När desinfektionen var utförd saknade jag hår över hela kroppen och ser numera patologiskt sexig ut. I vilket fall lugnade kroppsbranden mina nerver.

Nu orkar jag inte tänka mer. Kanske dör vi allihopa här på nummer 28. Kanske ska man klippa av sig ett finger innan det är för sent? Kanske ska man be någon dra åt helvete?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Din jävla sopa! Lägg av nu Nolla!

Donna Lee sa...

.. runka farligt nära en köttkvarn? Nej, men testat tvångsolla en spottkobra? Det hjälper.

Grym blogg, förresten. Hata mera.

Vill du ligga?

Theresias Lidbom sa...

Är du ren?

E sa...

anonym: Lämna Theresias ifred. Han är min.

Donna Lee sa...

Ja, fan va gött. Vi gört.

Theresias Lidbom sa...

Inte så bråttom. Foton och en noggrann beskrivning av ditt kön.

Donna Lee sa...

Vill du ha foto på mig eller på mitt kön eller beskrivning av mig och foto på mitt kön?

Donna Lee sa...

msn? jag testade din adress.

Theresias Lidbom sa...

Bilder på dig. Två ansikte i olika vinklar, en helkropp. Beskrivning av ditt kön. Minst ett halvt A4.

MSN? Sånt tjafs är för de icke tålmodiga.