söndag 21 oktober 2007

Choka fräsen

Svin

Vilken katastrof. Det tog två timmar att starta jordfräsen, Runar Sörgaard hade inte läst instruktionerna. Vi stod i kylan två timmar utanför Fågelbro innan jag tröttnade och örfilade Runar i vad som kändes en evighet. När han var tillräckligt ledsen och rödare än vanligt så packade vi ihop och åkte till någon stuga riktning Bullandö.

Två unga brunetter huserade i stugan. Runar kände dem tydligen. Jag kan inte begripa hur i helvete denna ledsna låtsasmänniska överhuvudtaget kunde charma någonting annat än en rutten stubbe. Han kände dem väl verkade det som. Äcklet fuktade läpparna mellan två granar och berättade om handpåläggning och någon slags sexualterapi medan de vilsna systrarna dukade upp mögelostar och kex.

Minnen från någon kräftskiva flög forbi men jag hade fått nog. Rasande for jag upp på träverandan och beordrade slavarna att fara åt helvet.
- Gör va fan som helst utom det här. Gå på Komvux för i helvete.
Medan de sprang mot den ännu inte asfalterade vägen började Runar gråta. Jag slog honom hårt i magen medan han bad om förlåtelse. Fy fan vilket patetiskt svin. Han kräktes och jag kastade jordfräsen från flaket.

Bunden runt fötterna och naken; tio minuter senare stod han där på alla fyra. Jordfräsen som krånglat hela dagen kunde lätt startas om man läst instruktionerna. Choken ska för i helvete dras ut! Jag gav Runar en spark i pungen som straff. Han kved som en gris medan jag drog igång maskinen. I samma veva började svinet svettas. Gasen på och låta klingorna arbeta. Jorden sprutade på mina vader medan Runar kröp undan av skräck och till min förskräckelse, njutning.

- Kryp din satan, skrek jag medan han kröp.

Efter ett tag såg jag hur gå-på-tur-lemmen började styvna. Det var avskyvärt och inte alls min mening. Jag lät jordfräsen löpa in i skogen och åkte hem. Så vitt jag vet, ligger skithögen fortfarande kvar där på alla fyra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

BUAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Gud Innan sa...

Hej på dej! Plymothare var ordet!

Simon sa...

Vad händer? Stavfel, konstig meningsuppbyggnad och sömniga inlägg. Det kanske är dags att lägga ner bloggen nu.

Anonym sa...

Bjubb bjubb bjubb - Det är kankse dags för Simon att lägga sig och sova middag nu?