måndag 29 oktober 2007

Camp Carola - bägaren rinner över igen

Tight rövhål - feta armar

Kukslaka bröder och fittslappa systrar förnedra edrer. Detta måste stoppas. Autobahnfittan Carola vill starta ett läger. Hon har avböjt att dokumentera skiten i en dokusåpa utav de suspekta skälen att hon månar om deltagarna och "lyckan kommer inte för att du får en hit eller blir känd. Det handlar om att vara nöjd även när du sjunger på skolavslutningen eller på familjens julsamling". I helvete heller.

Som pedagog rivs jag sönder inombords. Talangfulla unga kommer inom en schlagerkvart suga det falska bögeriets nestor Jesus Kristus osttäckta ollon. Inte mina barn, inte mina små barn! De ska aldrig lära sig blåsa trombon av helt fel orsaker! Sug för att det är gott och nyttigt men aldrig, ALDRIG för att någon bekämpningssprutad hagga säger så. Som halv människa och pedagog vill jag stoppa detta otyg. Det är dags att resa sig och låta häxan känna vrede. Något måste göras.

Jag orkar inte stå utanför Kyrkans barntimme igen. Även min omättliga styrka kan sina och jag vet inte hur mycket förvirring och indoktrinerade yngel jag klarar av. Frälsarens arbete blir för varje dag en busslast tyngre. Så mycket falsk information, så lite tid för hypnos. Jag ringde nyss Runar. Han grät som vanligt men efter otalt med förolämpningar kunde han klämma fram att han varken visste ut eller in. Vare sig Svampbob, Mozart eller Amadeus har någon mental fallskärm. Innan Runar han hota med att skjuta sig lovade jag att städa upp skiten i hopp om att han ändå sköt sig.

Jag kommer aldrig erkänna det, men jag behöver eventuellt hjälp. Något, bara något måste göras. Hur mycket jag orkar vet jag inte.

9 kommentarer:

Hanna Fridén sa...

Du behöver inte besvära dig med att försöka komma med hatkommentarer mot folk i min blogg längre, ditt IP är spärrat sedan flera inlägg sedan. Jag tillåter inte att du ska försöka smitta av din bitterhet på folk som är på bild i min blogg. Den får du försöka behandla själv, och jag hoppas i ärlighetens namn att du kommer över det, men tills vidare är inte ditt hat välkommen i min blogg.

Theresias Lidbom sa...

Men raring. Det är inte hat. Det är avsky. Ska jag förklara skillnaden?

Daniel sa...

Ja jisses vad bra inlägg och utmärkta svar du kommer med Theresias. Jag böjer min nacke.

inanna sa...

"Som pedagog"? Är du lärare?

Theresias Lidbom sa...

Nja, dagispersonal. Men vi får väl se. Jag har fått sparken men om jag passerar testet kan jag kanske komma tillbaka. Barnen behöver mig men ärlighetens namn tror jag alla behöver mig. Kanske är jag gud.

inanna sa...

Hur kommer det sig att du fick sparken? Jag trodde det var i stort sett omöjligt...

Theresias Lidbom sa...

Uppenbarligen inte. Jag eldade tolv overaller för att hindra en pest. Tolv barn utan overaller får suggorna att bete sig.

dove sa...

"Autobahnfittan". Ordet i sig är respekt, även om jag inte vet om det mödvändigtvis stämmer.

Ra sa...

Du vill bli beundrad för ditt innovativa språk.