onsdag 17 oktober 2007

Den dummaste apan - knark, sex och spya

En idiot


Med en konsumkasse full av olika statligt subventionerade narkotiska preparat begav jag mig igår mot Skansen. Det är en tragiskt underhållande samling skyltfönster med livströtta djur som så innerligt önskar att dom hade fingrar att stoppa i en stickkontakt. Till och med björnarna är för melankoliska för att vilja riva skalpen av något spritstinkande jägare.

-Snälla skjut mig, tycks ögonen viska medan jag sprätter iväg Flunitrazepam rakt in i hårbollens öppna gap.
Till slut faller brunlurvet dreglande baklänges. En övertydlig markering om att det är dags att fortsätta mitt arbete.

Eftersom jag hade bråttom tar jag en några nävar piller och slänger in i diverse hägn medan jag hastigt rör mig mot Akvariet. Det är hyffsat folktomt där förutom några stimm retarderade ungar med personal. Tyckte mig känna igen åtminstonde en rödflamsig barnvallare. Kanske från någon pedagogkonferens. Hon blev ännu mera rödflamsig när jag spände blicken i henne. Jag har troligtvis, av förströelse, urinerat på henne vid ett tidigare tillfälle. Pedagoger har i alla tider, utav outforskade anledningar, haft en fäbless för gyllene duschar.

Nåja. Jag var inte där för att minnas utan för ett vendetta. Lemurer. Lemurer är ena riktiga svin till apor. Avskyvärt korkade, sociala och glada. De verkar inte vilja begripa att de är inspärrade slavar för att underhålla mindre håriga apor. Tafsar gör de också. Tar på allt de kan med sina äckliga tassar. Med min kasse och en klase övermogna bananer var det dags att ändra deras perspektiv på tillvaron.

På grund av Lemurernas sociala natur får man som besökare stå mitt ibland dem. Jag lockar med lite banan och en nyfiken liten idiot klättrar fram för en munsbit men tar till reträtt när jag gett den en ordentlig knäpp på nosen. Men här brilljerar deras dumhet. De kommer efter verbal och fysik misshandel tillbaka för ett nytt försök till mosad banan. Föreställningen kan börja och jag petar in alla möjliga piller i halvrutten banan och tar ett steg tillbaka.

Det hela urartar på den tiden det tar för mig att sätta på mig en regnrock. Det är ett apokalyptiskt kaos av öronbedövande tjatter och tjitter. Några börjar knulla medan dom hänger i sina svansar. Andra börjar spy, pissa och skita. En jagar fiktiva flugor medan en annan försöker slita bort sin päls. En mor bajsar i sina två barns öppna munnar medan far och hans bror står bredvid och onanerar. Den största landar pladask på mattråget, pissar ner sig och skriker (gissningsvis) okväden till höger och vänster. Två kumpaner försöker bygga en snara av löv men misslyckas och har analsex i stället. Överallt flyger piss, skit, sperma och mosad banan.

Det är som en vacker målning av den närstående domedagen. Jag hade inte märkt att en skock dagisbarn med öppna munnar nu stod bakom mig i detta inferno. Jonas Wahlström med personal kastar sig även de in i kaoset och försöker trycka decimeterlånga adrenalinsprutor i bröstet på de värsta vildarna. Barnen börjar gråta när Jonas snubblar och själv får sprutan i magen. Han ligger där platt på rygg medan tre apor försöker öppna hans gylf.

Jag avlägsnar mig. Barnen fick en viktig lektion om hur livet fungerar. Det var en bonus. Bakom mig hör jag skrik.

- HELVETE HELVETE DE SUGER JONAS KUK
- JAMEN FAN SATAN I HELVETE INTE IGEN!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar ju va helt sjuk ju!

Anonym sa...

Det är bloggar som dessa som gör att man inte helt tappar hoppet om mänskligheten.

Anonym sa...

Jävla skräp, alla vet att barn har en historia att berätta och att barn inte kan stava. HORA

Anonym sa...

Jag googlade på "apans piller" och fick fram din blogg. Tack för fin läsning. Skrattade gott... *Hög femma*

/Terése
http://terrans.blogg.se/