söndag 28 oktober 2007

Theresias & Snorbjörn - gör saker tillsammans

Kära Snorbjörn...


Mitt svar på det här skräpet.

RE: kommentarer‏
From: Theresias Lidbom (theresias.lidbom@hotmail.com)
Sent: Sunday, October 28, 2007 1:09:21 PM
To: Torbjörn Ek (torbjorn.ek@aftonbladet.se)

Hej Torbjön.

Du har lämnat mig med dubier och i ett dilemma. Likt småskolans mobboffer, av vilka jag har stor erfarenhet från mitt arbete, är du den individ som förstör festen genom att rakryggat deklarera att det inte är något fel att vara både harmynt och halt. En ståndpunkt som effektivt förvirrar förövarna som snabbt ger sig på någon annan. Nu vill jag på intet sätt hävda att jag är någon form av mobbare, jag tycker bara väldigt illa om väldigt många, men effekten har varit densamma. Jag är förvirrad. Till en början blev jag glad. Du slängde mig ett köttigt ben och jag vältrade mig i möjligheter som en hund i hästskit.

Nu är jag förvirrad och ledsen och känner en jättelik frustration och tillika avsky. Du frågar om jag vill dig något personligen. En fråga som bekräftar din status som korkad mer än något annat. Jag vill likt alla andra idioter med en halvslapp erektion bakom kladdiga tangentbord inte alls ha med dig personligen att göra. Tanken äcklar mig. Du är ingen person utan en suddig hägring av allt som är förkastligt med världen och dess invånare. Din person har ingen betydelse och är lika oviktig som den apokalyptiska smörja du, under falska förespeglingar och animerade illusioner, skriver om .

Du kan dra åt helvete!

Ovänliga hälsningar

Theresias Lidbom

4 kommentarer:

anna sa...

var onaneringen till belåtenhet?

kram

Theresias Lidbom sa...

Inte alls. Gummisnodden gick av och snärtade fel nöt.

Anonym sa...

Ett mail vars innehåll onekligen kan appliceras på samtliga dyslexiska muppar som jobbar där och har mage att kalla sig för journalister (dvs alla utom städarna).

Carro sa...

Vad har du emot honom egentligen?
vad är det som från första början gjort att du stör dig på honom?
låt människor vara ifred.
Du abra gör saker värre än vad de redan är!