söndag 10 juni 2007

Gry Forsell förtjänar inte att leva, Alex Schuuuuulman kan dra åt helvete

Det har givit mig viss tillfredställelse att läsa andras inlägg i den här debatten som egentligen inte existerar. Alex Schuuulman är inte bara nazistideolog utan även en ful jävel. I sitt näst senaste rövinlägg bladdrar han om Gry Forsell. Det här är min kommentar. (Och läs skiten här http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/425140/)

"Gry Forsell är den verkliga orsaken till att ointelligent design borde vinna kampen om skapelse. Hennes rätt att existera i Darwins värld finns inte. Man blir tvungen att fråga om Gud verkligen finns? Om ja,Gud måste va en rutten typ som låter er missfoster existera med Gry som demagog för idioter runt om planeten."

1 kommentar:

Anonym sa...

Med tanke på att han skrev ett ode till hennes bröst och uttryckte ingen större livsmål än att få smeka dom för några veckor sen visar det ju vilken tragisk kappvändare han är utan kompetens till en egen åsikt utan först ha fått något slags patetiskt erkännande.
Anttar att Gry sa ifrån och han blev vränd och gjorde det han gör bäst. Skriver ett elakt inlägg på INTERNET! Måste vara skönt att vara en fjortis sinne fast i en 30-somethings kropp. Men där har du ju alla "journalister" på Aftonbladet i ett litet nötskal.