måndag 12 maj 2008

Östersund piggy style

Oink oink! Alla chakran ställer sig i led!


06:36

Sitter på tåget från Östersund och är på väg till Stockholm. Vill någon balansera sina chakran kan jag å de varmaste rekommendera Östersund. Lättare ställe på jorden att hitta någon förvirrad terapeut finns inte. Efter att ha töjt ut någon jävla Britt-Stinas rövhål i tre dagar och fantiserat om uppspikade kattungar var mitt rotchakra som fött på nytt. Det infinner sig ett traumatiserande lugn efter en sådan omgång. Hade jag varit så lagt skulle jag helt klart budat en bukett taggtråd till Britt-Stina som numera har halvpermanent adress på hospitalet i Östersund. Vilken kvinna! Vilket rövhål! Det är med värme jag tänker på dina fladdriga skämms-läppar som jag häftade fast på ditt breda arschle.

Det var inte bara arbete på denna lilla semester utan jag fick även chansen att skrämma ett knattelags oförstörda sinnen med historien om Storsjöodjuret som bor i pappas byxor och alltid kommer fram och kräver mamma på tv-1000 exerciser efter fredagsgroggen. Abort, rapport och nu sitter jag på tåget hem.

08:49

Hela sveriges affischnamn för jämtländsk fläskproduktion Margareta Winberg sitter också på tåget ner till Stockholm. Suggan började naturligtvis gnälla när jag satte mig i första klass för att röka.
Man ska inte röka det är inte bra, grymtade hon.
Man ska inte se ut som en gris det är inte bra, sa jag och visade bladet på min fickkniv.
Efter det blev det tyst. Spyderco Chinok III. Bra grejer det där.

2 kommentarer:

Tove sa...

Kolla in min blogg =)och säg vad du tycker =) !

Theresias Lidbom sa...

Flicka lilla. Jag undrar om du är redo och vet vad du ger dig in på. Och jag undrar om du verkligen vill veta vad du hittar.

Börja med att testa hur många fingrar du får in i fittan din. När du fått in hela näven kan du återkomma. Då kommer det hända grejer. På gott och ont. Men du har aldrig kännt dig mer levande. Det är en garanti.

Din "blogg" är för övrigt det mest värdelösa jag sett.